h Dolar 34,0863 % 0.16
h Euro 38,0833 % 0.16
h Sterlin 45,3764 % 0.04
h Altın (Gr) 2.833,42 %0,17
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kırıkkale’de uyuşturucu ticaretinden gözaltılar yaşandı

Kırıkkale’de uyuşturucu ticaretinden gözaltılar yaşandı

Kırıkkale'de yapılan bir operasyonda bir şahıs, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlamasıyla tutuklandı. Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, S.S. adlı şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramada, şahsın üzerinden 15 adet sentetik ecza hapı ve 2,9 gram skunk ele geçirildi. Şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.

Kırıkkale’de uyuşturucu ticareti suçuyla adliyeye sevk edilen bir şüpheli tutuklandı. Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonunda, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sokak satıcılarına yönelik operasyonlar gerçekleştirdi ve S.S. isimli kişiyi gözaltına aldı. Şüphelinin üzerinde 15 adet sentetik ecza hapı ve 2,9 gram skunk ele geçirildi. İşlemlerin ardından şüpheli adliyeye sevk edildi ve “uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan tutuklandı.

Dağcı Hasan Dağı’nda düşerek yaralandı, helikopterle kurtarıldı

Sıradaki haber:

Dağcı Hasan Dağı’nda düşerek yaralandı, helikopterle kurtarıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.