h Dolar 34,2669 % 0
h Euro 37,0577 % 0
h Sterlin 44,5426 % 0.07
h Altın (Gr) 3.016,04 %-0,38
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kırklareli’nde kaçak yollarla getirilen güvercinler yakalandı

Kırklareli’nde kaçak yollarla getirilen güvercinler yakalandı

Kırklareli polisi, Bulgaristan'dan yasa dışı yollarla getirilen 12 güvercini ele geçirdi. Araştırmalar sonucunda şüpheli bir araçta yapılan aramada güvercinler kutular içerisinde bulundu. Bir kişi gözaltına alındı ve güvercinler Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Kırklareli’nde Bulgaristan’dan kaçak yollarla ülkeye getirilen 12 güvercin, polis ekiplerinin operasyonuyla ele geçirildi. Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi, Bulgaristan’dan kaçak yollarla getirildiği bilgisi üzerine harekete geçti. Ekipler, Lüleburgaz gişelerinde şüpheli aracı durdurduğunda, aracın bagajında 12 güvercinin kutular içerisinde olduğunu belirledi. Operasyon kapsamında 1 şüpheli gözaltına alındı ve güvercinler İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Bu olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Diyarbakır’da bir elektrik panosu yangınla karşı karşıya kaldı.

Sıradaki haber:

Diyarbakır’da bir elektrik panosu yangınla karşı karşıya kaldı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.