h Dolar 34,2963 % 0.1
h Euro 36,9715 % 0.1
h Sterlin 44,3447 % -0.33
h Altın (Gr) 2.994,93 %-1,08
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kırşehirli gaziler: “Terör örgütünün siyasi uzantıları mecliste bulunduğu sürece terör bitmez”

Kırşehirli gaziler: “Terör örgütünün siyasi uzantıları mecliste bulunduğu sürece terör bitmez”

Kırşehir'de terör gazileri, 9 Türk askerinin şehit olmasını protesto etmek için basın açıklaması yaptı. Açıklamada, PKK terör örgütünün son saldırısının lanetlendiği ve terör mensuplarının TBMM'den çıkarılması talep edildi. Gaziler, terör örgütünün saldırılarına son verilmesi ve teröristlerin mal varlıklarına el konulması gerektiğini belirtti.

Kırşehir’de terör gazileri, 9 Türk askerinin şehit olmasının ardından basın açıklamasında bulundu. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından düzenlenen açıklamada, gaziler terör mensuplarının TBMM’den çıkarılmasını istedi. Dernek Başkanı Bahattin Kaya tarafından yapılan konuşmada, “Kahraman gazilerimiz ve şehit ailelerimiz, 40 yıldır alçak ve kalleşçe saldırılarını sürdüren PKK terör örgütü, son olarak Kuzey Irak’ta devam eden Pençe Kilit Harekatı bölgesinde 22-23 Aralık tarihlerinde 12 kahramanımızı şehit ederek gerçek yüzünü bir kez daha gösterdi. Bu korkunç saldırıyı lanetliyoruz” dedi. Kaya, “Her karış toprağında şehit kanı bulunan, aziz vatanımızın başı sağ olsun. Bu topraklar, Türkiyemize daima vatan olsun diye 21 vatan evladımızı kaybettik. Bu büyük acıyla yandık, kavrulduk. Türkiye olarak bu acıyı yüreğimizde hissettik. Üzüntümüz kadar öfkemiz de büyüktür. Bugün güneş doğmadı, cennet vatanımızın üzerine ateş düştü. Eğer şehitlerimize bir vefa borcunuz olduğunu düşünüyorsanız, eğer samimiyseniz, öncelikle terör örgütünün kimlik yoksunlarına, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden çıkarın. Bunları yapmazsanız terör bitmeyecektir. Eli kanlı bebek katili idam edilmedikçe, terör son bulmayacaktır. Teröristler ve yakınlarının mal varlıklarına el konulmadıkça terör bitmeyecektir” şeklinde konuştu.

Samsun’da uyuşturucu kaçakçılarına yönelik operasyon: 33 kişi gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Samsun’da uyuşturucu kaçakçılarına yönelik operasyon: 33 kişi gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.