h Dolar 34,2963 % 0.1
h Euro 36,9715 % 0.1
h Sterlin 44,3447 % -0.33
h Altın (Gr) 2.994,93 %-1,08
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kış aylarında kayganlaşan yolda mahsur kalan araçlar, traktör desteğiyle rampayı aşabildi

Kış aylarında kayganlaşan yolda mahsur kalan araçlar, traktör desteğiyle rampayı aşabildi

İnebolu ilçesindeki buzlanan rampayı çıkamayan araçlar, traktör yardımıyla kurtarıldı. Kar ve buzlanma nedeniyle yolunda kalan araçların bagajına oturulan yolcuların çabaları yetersiz kalınca, traktör kullanılarak çekme işlemi gerçekleştirildi. Gün içinde yol üzerindeki buzlanma nedeniyle 4 ayrı kazanın meydana geldiği belirtildi. Herhangi bir yaralanmanın olmadığı kazalarda, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Bölge sakinleri, yolun kumlanmasını talep etti.

İnebolu ilçesinde, araçların buzlanan rampayı çıkamaması sonucunda traktör yardımıyla çekildiği olay yaşandı.

İlçeye bağlı Korupınar köyünde yer alan grup yolunda, kar ve buzlanma sebebiyle araçlar yolda mahsur kaldı. Araç sahipleri, önce yolcuları aracın bagajına oturtarak sorunu halletmeye çalıştılar. Ancak, yolu buzla kaplı olduğu için araçlar rampayı çıkamadı ve bu nedenle traktör yardımına ihtiyaç duyuldu.

Gün içinde grup yolunda meydana gelen buzlanma nedeniyle 4 ayrı kaza gerçekleşti. Kazalarda araçlarda maddi hasar meydana gelirken, yaralanan kimse olmadı. Vatandaşlar, yolun buzlanmaya karşı kumlanmasını istediler.

Kastamonu’da ahşap bir ev, yangın sonucunda tamamen kül oldu

Sıradaki haber:

Kastamonu’da ahşap bir ev, yangın sonucunda tamamen kül oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.