h Dolar 34,0862 % 0.2
h Euro 38,1366 % 0.2
h Sterlin 45,4834 % 0.36
h Altın (Gr) 2.846,05 %0,61
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte Abalı Kayak Merkezi yeni sezonu açtı

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte Abalı Kayak Merkezi yeni sezonu açtı

Van’ın Gevaş ilçesinde bulunan Abalı Kayak Tesisi, bu yıl kar yağışının az olması nedeniyle geç açıldı. Kayak severlerin uğrak noktası olan tesis, son günlerde etkili olan kar yağışıyla birlikte sezonu başlattı. Vatandaşlar, 40 santimetre karın olduğu tesiste kızak kaymanın keyfini sürdüler. Abalı Kayak Merkezi, tüm spor ve doğa severleri bekliyor.

Van’ın Gevaş ilçesinde bulunan Abalı Kayak Tesisi, bu sezon kar yağışının yetersiz olması nedeniyle geç açıldı. 13 yıl önce açılan ve her kış binlerce sporcu ve kayak severi ağırlayan Abalı Kayak Merkezi, son yıllarda küresel iklim değişikliğinin etkisiyle kar sezonunu tam olarak açamamaktadır. Ancak son günlerde etkili olan kar yağışıyla birlikte merkez, kayak severleri yeniden ağırlamaya başladı.
Abalı Kayak Merkezindeki vatandaşlar, yaklaşık 40 santimetre kar yağdığını ve kızak kaymanın keyfini çıkardıklarını belirttiler. Tesis yetkilileri, herkesi merkeze davet etti.

Türkçe özgün başlık: “Dümrekulu Köyü’nde Çıkan Yangın Tavşanlı’yı Sarsıyor!”

Sıradaki haber:

Türkçe özgün başlık: “Dümrekulu Köyü’nde Çıkan Yangın Tavşanlı’yı Sarsıyor!”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.