h Dolar 34,2641 % 0.01
h Euro 36,9663 % 0.01
h Sterlin 44,4907 % 0
h Altın (Gr) 3.028,72 %0,04
h BIST100 8.732,17 %-1,20
a

Adana’da Bir Çocuğun Arkadaşını Yakması Olayı Saniye Saniye Görüntülendi!

Yüreğir ilçesinin Bahçelievler Mahallesinde bulunan bir tamircide gerçekleşen olayın görüntüleri herkesi dehşete düşürdü. Teneke kutu içerisinde ateş yakan bir grup çocuktan biri, ateş topuna dönen tenekeye tekme attı. Ancak bu tekme, arkadaşını doğrudan hedef aldı. Çocuğun tekmesiyle yanan teneke, arkadaşının üzerine hızla ilerledi. Alevler çocuğun giysilerine sıçradığı anda panikleyen çocuk, koşarak uzaklaşmaya çalıştı.

Bu korkunç anlar işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olayın ardından çocuk hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu hala kritik olan çocuğun sağlık durumuyla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Yaşanan bu şok edici olay, çocukların ateşle oynamanın ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Ailelerin çocuklarını bu tür tehlikelerden uzak tutmaları ve onlara ateşle oynamanın yasak olduğunu anlatmaları büyük önem taşıyor.

İşte Adana’da yaşanan bu üzücü olayın kaydedilen görüntüleri:

İstanbul’da PKK’nın kadın yapılanmasına karşı gerçekleştirilen operasyonda 20 kişi gözaltına alındı.

Sıradaki haber:

İstanbul’da PKK’nın kadın yapılanmasına karşı gerçekleştirilen operasyonda 20 kişi gözaltına alındı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.