h Dolar 34,2957 % 0.17
h Euro 37,1835 % 0.17
h Sterlin 44,5107 % -0.04
h Altın (Gr) 3.006,46 %-0,17
h BIST100 8.872,85 %1,81
a
  • Vakit
  • Gündem
  • KKDGC Başkanı Harmankaya: Gazetecilik hala gerektirdiği dinamizm ve fedakarlıklarla zor ancak değerli bir meslektir

KKDGC Başkanı Harmankaya: Gazetecilik hala gerektirdiği dinamizm ve fedakarlıklarla zor ancak değerli bir meslektir

Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanı Yargıç Harmankaya, gazetecilik mesleğinin önemli işlevlerini vurgulayarak, gazetecilerin toplumu bilgilendirme ve insanları bilinçlendirme çabalarını takdir etti. Harmankaya, gazetecilerin fedakarca çalışmalarını ve mesai saatine bakmaksızın görevlerini yerine getirmelerini vurguladı. 10 Ocak Gazeteciler Günü vesilesiyle tüm basın emekçilerine başarılı bir meslek hayatı dileyerek, hayatlarını kaybeden basın mensuplarına da rahmet diledi.

Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanı Yargıç Harmankaya, gazetecilik mesleğinin haber verme, denetim, eleştiri, eğitim, eğlendirme ve kamuoyu oluşturma gibi önemli işlevlere sahip olduğunu vurguladı. Harmankaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uygun bir medyanın toplumsal kalkınma ve gelişmede önemli bir rol oynadığını belirtti. Gazetecilerin, her şart altında görevlerini yerine getirmek için çalıştığına dikkat çeken Harmankaya, halkı bilgilendirmek için fedakarca mücadele verdiklerini ve mesai saatine bakmaksızın çalıştıklarını ifade etti. Gazetecilik mesleğinin haber verme, denetleme, eleştiri, eğitim, eğlendirme ve kamuoyu oluşturma gibi çok değerli işlevleri olduğunu söyleyen Harmankaya, gazetecilerin dinamizm ve fedakarlık gerektiren bir meslek icra ettiğini belirtti. Tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutlayan Harmankaya, meslektaşlarına mutlu ve başarılı bir meslek hayatı dilerken, hayatını kaybeden gazetecilere de Allah’tan rahmet temennisinde bulundu.

Osmaniye’de araç devrildi: 1 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Osmaniye’de araç devrildi: 1 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.