h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaplan, üzücü bir durumla karşı karşıya kaldı.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaplan, üzücü bir durumla karşı karşıya kaldı.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, Çalışan Gazeteciler Günü'ünde annesini kaybederek büyük bir üzüntü yaşadı. 81 yaşındaki Emine Kaplan, yaşlılık sebepleriyle hayatını kaybetti. Cenaze yarın öğlen namazına müteakip kılınacak ve ardından Körfez Asri Mezarlığı'nda defnedilecek.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, Çalışan Gazeteciler Günü’nde annesini kaybetmenin derin acısını yaşadı. 81 yaşındaki Emine Kaplan, hastanede tedavi görürken vefat ettiği haberinin gelmesiyle Cemal Kaplan büyük bir şok yaşadı. 10 Ocak günü kutlama hazırlıkları yapıyorken gelen bu haber, onun için tam bir yıkım oldu. Emine Kaplan, yaşlılığa bağlı sebeplerden dolayı hastanede yaklaşık 7 gün tedavi gördü ancak kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Altı çocuk annesi Emine Kaplan’ın cenazesi, yarın öğle namazını takiben Çamlıtepe Mahallesi Kemal Sadi Şirin Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Körfez Asri Mezarlığı’na defnedilecek. Başkan Kaplan’ın en mutlu günü olarak planladığı Çalışan Gazeteciler Günü, bu acı haberle gözyaşlarına boğuldu.

Evinin önünde yaralı şekilde bulunan ve 3 ay süren yaşam mücadelesini kaybeden birinin haberi

Sıradaki haber:

Evinin önünde yaralı şekilde bulunan ve 3 ay süren yaşam mücadelesini kaybeden birinin haberi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.