h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kocaeli’de bir galeriye yapılan silahlı saldırıda 1 çocuk yaralandı

Kocaeli’de bir galeriye yapılan silahlı saldırıda 1 çocuk yaralandı

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir galeri, bilinmeyen bir kişi veya kişiler tarafından kurşunlandı. Bu saldırı sonucunda bir çocuk yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı çocuk hastaneye kaldırıldı ve polis, saldırganları yakalamak için çalışmalara başladı.

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi veya kişiler tarafından bir galeriye ateş açıldı ve bir çocuk yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Abdi İpekçi Mahallesi 1535 Sokak’ta bulunan galeriye, henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi ya da kişiler tarafından ateş açıldı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, galeride bulunan bir çocuk bacağından yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Hızla olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı çocuğu hastaneye götürdü. Polis ekipleri ise saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Genç kızlar arasındaki çatışma sonucu bir kişi yaralandı.

Sıradaki haber:

Genç kızlar arasındaki çatışma sonucu bir kişi yaralandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.