h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kocasını silahla öldüren kadının tutuklanması gündemde

Kocasını silahla öldüren kadının tutuklanması gündemde

Belirtilen tarihlerden beri boşandığı kocasını av tüfeğiyle vurarak öldüren Manisalı bir kadın tutuklandı. Ayşe Y., telefonla yaşanan tartışmanın ardından eski eşi İrfan Çimen ile evde tartışmaya devam etti. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Ayşe Y., evde bulunan av tüfeğiyle İrfan Çimen'e ateş etti. Ağır yaralanan Çimen, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ayşe Y., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manisa’nın Salihli ilçesinde 7 yıl önce boşandığı kocasını av tüfeğiyle öldüren bir kadın tutuklandı. Olay, Seyrantepe Mahallesi Fatih Caddesi’ndeki bir evin önünde meydana geldi. İddiaya göre, İrfan Çimen (66) ve Ayşe Y. (62) arasında telefonla bir tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından İrfan Çimen’in evine gelen eski eşiyle tartışma devam etti. Tartışma sırasında Ayşe Y., evde bulunan av tüfeğiyle İrfan Çimen’e ateş etti. Ağır şekilde yaralanan İrfan Çimen, Salihli Devlet Hastanesine kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olayın ardından gözaltına alınan Ayşe Y., emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. İki çocuk annesi Ayşe Y., “Kasten adam öldürme suçundan” tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bandırma’da Ayakkabı Hırsızı Tutuklandı

Sıradaki haber:

Bandırma’da Ayakkabı Hırsızı Tutuklandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.