h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kokuya dayalı şüpheli ölüm vakası! Zehirli gazla mücadele eden yaşlı adam evinde hayatını kaybetti

Kokuya dayalı şüpheli ölüm vakası! Zehirli gazla mücadele eden yaşlı adam evinde hayatını kaybetti

Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki bir binada kötü koku şikayeti üzerine yapılan kontrolde, 73 yaşındaki Hüseyin Karakol'un cansız bedeni bulundu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede, Karakol'un birkaç gün önce öldüğü tespit edildi. Cenaze otopsi için morga götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli’de 5 Katlı Binada Yaşlı Bir Adamın Ölü Bulunması Olayı

Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Fesleğen Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda, kötü kokuların yayılması üzerine yapılan kontrolde, 73 yaşındaki bir adamın cansız bedeni bulundu.

Olay, 988/2 Sokak’taki 5 katlı binanın 3. katında meydana geldi. Apartman sakinleri, bir süredir kötü bir koku fark etmeleri üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri, dairenin içine girdiklerinde yalnız yaşayan Hüseyin Karakol’un (73) hareketsiz bir halde olduğunu keşfettiler.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Hüseyin Karakol’un birkaç gün önce hayatını kaybettiği tespit edildi. Yaşlı adamın cenazesi, yapılan incelemelerin ardından otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kahraman kuvvet komutanları, yaralı askerlerimizi ziyaret etti

Sıradaki haber:

Kahraman kuvvet komutanları, yaralı askerlerimizi ziyaret etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.