h Dolar 34,1078 % -0.03
h Euro 38,1068 % -0.03
h Sterlin 45,5990 % -0.15
h Altın (Gr) 2.874,98 %0,02
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kolombiya’da yaşanan toprak kaymasında ölü sayısı 33’e çıktı.

Kolombiya’da yaşanan toprak kaymasında ölü sayısı 33’e çıktı.

Kolombiya'nın Choco bölgesindeki otoyolda meydana gelen toprak kaymasında hayatını kaybedenlerin sayısı 33'e yükseldi. Quibdo ve Medellin şehirlerini birbirine bağlayan otoyolda yoğun yağışın ardından yaşanan toprak kayması sonucunda çok sayıda kişi toprak altında kalarak hayatını kaybetti. Başkan Yardımcısı Francia Marquez Mina, bölgedeki arama-kurtarma çalışmalarına yardım kuruluşları, yerel yetkililer, polis ve ordu tarafından destek sağlandığını belirtti. Olayda yaralanan 19 kişi ise tedavi altına alındı.

Kolombiya’nın Choco bölgesindeki otoyolda meydana gelen toprak kayması felaketinde ölenlerin sayısı 33’e yükseldi.

Cuma günü Quibdo ve Medellin şehirlerini birbirine bağlayan otoyolda meydana gelen toprak kayması, yoğun yağışların ardından gerçekleşti. Hayatını kaybedenlerin sayısı şu anda 33’e yükseldi ve çok sayıda kişi hâlâ toprak altında mahsur kalmış durumda. Olay yerinde 19 kişi de yaralandı ve şu anda tedavi altındalar.

Başkan Yardımcısı Francia Marquez Mina yaptığı açıklamada, Choco bölgesindeki arama kurtarma çalışmalarına yardımcı olmak için yardım kuruluşlarının, yerel yetkililerin, polis ve ordu birliklerinin bölgeye yönlendirildiğini belirtti.

Mardin’de hafif ticari araç kaza yaparak devrildi: 4 kişi yaralandı, 3’ü durumu ağır

Sıradaki haber:

Mardin’de hafif ticari araç kaza yaparak devrildi: 4 kişi yaralandı, 3’ü durumu ağır

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.