h Dolar 34,1296 % -0.03
h Euro 38,1059 % -0.03
h Sterlin 45,7196 % 0.32
h Altın (Gr) 2.901,47 %0,57
h BIST100 10.034,82 %1,49
a

Kontrolden çıkan araç, tarlada savruldu

Bursa’nın İznik ilçesinde, kaygan zemin nedeniyle bir otomobil tarlaya uçtu. Kazada araç içinde bulunan 2 kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri, kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Bursa’da yağışlı hava ve kaygan zemin nedeniyle virajı alamayan bir otomobil tarlaya uçtu. Kazada araçta bulunan 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

İznik ilçesinde meydana gelen bu kaza, Yenişehir ilçesinden İznik istikametine seyir halinde olan 46 DH 989 plakalı otomobil sürücüsü tarafından gerçekleşti. Sürücü, viraja geldiğinde hızını kontrol edemedi ve zeminin kaygan olmasıyla birlikte direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bu durum sonucunda otomobil, tarlaya uçarak ters döndü. Neyse ki, araç içerisinde bulunan şoför ve yanındaki kişi yaralı olarak kurtuldu.

Yaralanan kişiler İznik Devlet Hastanesine sevk edildi ve kazayla ilgili olarak jandarma ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Özellikle yağışlı havalarda dikkatli olmak ve süratli gitmekten kaçınmak, benzer kazaların önüne geçmek adına önemli bir husustur.

Kayıp İnterpol aranan kişi İzmir’de tutuklandı: Kazakistan vatandaşı şüpheli yakalandı

Sıradaki haber:

Kayıp İnterpol aranan kişi İzmir’de tutuklandı: Kazakistan vatandaşı şüpheli yakalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.