h Dolar 34,1470 % 0.02
h Euro 37,9710 % 0.02
h Sterlin 45,6373 % 0.1
h Altın (Gr) 2.881,94 %-0,10
h BIST100 9.887,75 %-0,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kontrolü kaybeden araç su kanalına düştü, olayda 1 kişi hayatını kaybetti

Kontrolü kaybeden araç su kanalına düştü, olayda 1 kişi hayatını kaybetti

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil su kanalına uçarak sürücüsü Handan Ustaoğlu'nun hayatını kaybetmesine yol açtı. Araç, bilinmeyen bir sebeple kontrolünü kaybederek su kanalına düştü. Olay yerine çağrılan itfaiye ve sağlık ekipleri, aracı vinç yardımıyla kanaldan çıkardı. Ne yazık ki, otomobil içinde sıkışan sürücü olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Köyceğiz ilçesinde meydana gelen bir kaza sonucunda sürücü hayatını kaybetti. Handan Ustaoğlu’nun kontrolündeki otomobil, bilinmeyen bir nedenden dolayı su kanalına uçtu. Olayı gören vatandaşlar, hızla 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. İhbar üzerine itfaiye ekipleri ve sağlık görevlileri olay yerine sevk edildi. Kaza sonrasında araç ters döndü ve vinç yardımıyla çıkarıldı. Maalesef sıkışan sürücü hayatını kaybetmişti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mustafa İnan, TFFHGD’de güven tazeledi

Sıradaki haber:

Mustafa İnan, TFFHGD’de güven tazeledi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.