h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Konya’da apartman önünde yaşanan silahlı kavga sonucunda 1 kişi yaralandı

Konya’da apartman önünde yaşanan silahlı kavga sonucunda 1 kişi yaralandı

Konya Beyşehir'de apartman önünde çıkan silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı. Söz konusu kavgada, aralarında arkadaşlık olduğu iddia edilen iki kişi arasında tartışma çıktı. Kavgada ayağına kurşun isabet eden yaralı, diğer bir sokağa kaçtı. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Yaralı, Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. C.S.'nin kalbi yapılan müdahaleyle yeniden çalıştırıldı, ancak aşırı kan kaybettiği belirlendi. Olayın ardından kaçan şüpheli şahsı yakalamak için polis çalışma başlattı. Polis ekipleri, olay yerinde ve sokak üzerindeki incelemelerinde boş kovanlar buldu. Ayrıca, olay esnasında bir otomobilin camına da kurşun isabet ettiği tespit edildi. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Konya Beyşehir ilçesinde bir apartman önünde arkadaş oldukları iddia edilen iki kişi arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi ağır yaralandı.

Gece saatlerinde Hacıakif Mahallesi 40661 Nolu Sokak’ta yaşanan olayda iddiaya göre, C.S. isimli şahıs araçla bir apartmanın önüne geldi ve burada Ö.E. isimli kişiyle bilinmeyen bir sebepten dolayı silahlı bir kavga yaşandı. Kavgada ayağına isabet eden bir kurşunla yaralanan C.S., diğer sokakta yürürken yere düştü. Bir kişinin silahla vurulduğu ve yerde yattığı ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan C.S., müdahale sonucunda hayatta tutuldu, ancak ayağındaki kurşunun atardamarına gelmesi nedeniyle aşırı kan kaybetti. C.S., hayati tehlike nedeniyle Konya’ya sevk edildi.

Polis ekipleri, kaçan şüpheli Ö.E.’nin yakalanması için çalışmalarını sürdürürken, olay yerinde ve sokakta yapılan incelemede çok sayıda boş kovan bulundu. Ayrıca, kurşunlardan birinin binanın önünde park halinde bulunan bir otomobilin ön camına isabet ettiği belirlendi. Polis ekipleri, yaralı C.S. ile birlikte gelen ve çatışma sonrasında olay yerinden uzaklaşan diğer kişiyi tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Şehit ateşi Eskişehir’e düştüür

Sıradaki haber:

Şehit ateşi Eskişehir’e düştüür

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.