h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Konya’da avlanmaya giden bir kişi hayatını kaybettiği için özür dileriz.

Konya’da avlanmaya giden bir kişi hayatını kaybettiği için özür dileriz.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde ava giden bir kişi, arkadaşları tarafından ölü bulundu. Olay, Ortakaraören Mahallesi'nde meydana geldi. Arkadaş grubu araziden ayrılırken Yavuz Kavak bölgede kalmış, uzun süre kendisinden haber alınamayınca arama çalışmaları başlatılmış. Kavak'ın cansız bedeni bulundu ve sağlık ekipleri ile jandarmaya haber verildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Seydişehir Devlet Hastanesi'nde otopsi yapılacak.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde bir kişi, arkadaşlarıyla ava gitmek için çıktığı yerde hayatını kaybetti.

Olay, Ortakaraören Mahallesi’nde meydana geldi. Elde edilen bilgilere göre, Yavuz Kavak, arkadaşlarıyla birlikte Ahırlar mevkisine avlanmaya gitti. Arkadaş grubu ayrılma vakti geldiğinde, Yavuz Kavak bölgede kalmıştı. Arkadaşları uzun süre boyunca Kavak’tan haber alamayınca, araziye gidip Kavak’ı aramaya başladı. Kavak’ın cansız bedeni, arkadaşları tarafından bulundu. Sağlık ekipleri ve jandarmaya haber verilirken, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Kavak’ın cesedi, Seydişehir Devlet Hastanesi’nde otopsi için gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Van’da 12 kilogram metamfetamin yakalandı, şok edici vurgun!

Sıradaki haber:

Van’da 12 kilogram metamfetamin yakalandı, şok edici vurgun!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.