h Dolar 34,1657 % 0.08
h Euro 38,2175 % 0.08
h Sterlin 45,7244 % -0.29
h Altın (Gr) 2.917,95 %-0,51
h BIST100 9.777,46 %-0,53
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Konya’da düzenlenen sahte içki operasyonunda 1 kişi tutuklandı.

Konya’da düzenlenen sahte içki operasyonunda 1 kişi tutuklandı.

Konya'nın Akşehir ilçesinde polis tarafından düzenlenen operasyonda sahte içki üretimi ve satışı yapıldığı tespit edildi. Ev ve araçta yapılan aramalarda 53 litre sahte alkollü içki ele geçirildi ve şüpheli tutuklandı.

Konya’nın Akşehir ilçesinde gerçekleştirilen bir polis operasyonunda sahte içki üretimi yapan bir kişi tutuklandı. Yeni Mahalle’deki bir evde sahte alkol üretimi ve satışı yapıldığı yönündeki bir ihbar üzerine, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Emniyet ekipleri, N.D. isimli kişiye ait eve baskın düzenledi. Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararıyla birlikte, ev ve araçta yapılan aramalarda toplamda 53 litre sahte alkollü içki pet şişelerinde bulundu. Asayiş ekipleri, sahte içkilere el koyarken şüpheli N.D. gözaltına alındı. N.D., emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kamyonun üzerindeki samanlar yola saçıldı! İşte şaşırtıcı kaza anı

Sıradaki haber:

Kamyonun üzerindeki samanlar yola saçıldı! İşte şaşırtıcı kaza anı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.