h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Konya’da meydana gelen ev yangınında 4 kişi yaralandı

Konya’da meydana gelen ev yangınında 4 kişi yaralandı

Seydişehir ilçesinde bir binanın zemin katındaki dairede çıkan yangında 4 kişi yaralandı. Yangın sabah saatlerinde meydana geldi ve nedeni henüz belirlenemedi. Evde bulunan 4 kişi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı ve Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumu ağır. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Seydişehir’deki Yangında 1’i ağır 4 kişi yaralandı: Detaylar Burada!
Konya’nın Seydişehir ilçesinde yer alan üç katlı bir binanın zemin katındaki dairede meydana gelen yangın büyük bir endişeye yol açtı. Sabah saatlerinde Alaylar 1 Mahallesi Mustafa Üstündağ Caddesi Yeşilkent Sitesinde meydana gelen olayda, ev sahibi A.K.’ye ait dairede henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangının hızla yayılması sonucu A.K., M.K., Y.K. ve V.A. isimli 4 kişi yaralandı. Olay yerine hızla yönlendirilen itfaiye, ambulans ve polis ekipleri, yangını kontrol altına alarak yaralıları da hastaneye sevk etti. Seydişehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan V.A.’nın durumunun ağır olduğu bildirildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Konya’da bir apartman dairesinde çıkan yangında 4 kişi yaralandı, durumu ağır olan biri var.

Sıradaki haber:

Konya’da bir apartman dairesinde çıkan yangında 4 kişi yaralandı, durumu ağır olan biri var.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.