h Dolar 34,1381 % 0
h Euro 38,0692 % 0
h Sterlin 45,7501 % 0.39
h Altın (Gr) 2.882,20 %-0,10
h BIST100 10.064,57 %1,79
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Konya’da meydana gelen trafik kazasında otomobil, motosiklete çarptı ve 1 kişi yaralandı.

Konya’da meydana gelen trafik kazasında otomobil, motosiklete çarptı ve 1 kişi yaralandı.

Konya'nın Kulu ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, otomobilin çarpması sonucu motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza, Konya-Ankara Karayolu Kulu Otogar Kavşağında yaşandı ve çevredeki insanların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı sürücü, ambulansla Kulu Devlet Hastanesine taşındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil motosiklete çarptı ve motosiklet sürücüsü yaralandı. Olay, Konya-Ankara Kara Yolu’nun Kulu Otogar Kavşağı’nda saat 21.00 sıralarında gerçekleşti. Kazada, ismi henüz öğrenilemeyen bir sürücünün kullandığı BMW marka otomobil ile bir lokantada kuryelik yapan Ö.Ç.’nin motosikleti çarpıştı. Yağışlı hava nedeniyle motosiklet yoldan çıkarak kaldırıma kadar sürüklendi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine intikal etti. Yaralanan motosiklet sürücüsü ambulansla Kulu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kontrolden çıkan araç, tarlada savruldu

Sıradaki haber:

Kontrolden çıkan araç, tarlada savruldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.