h Dolar 34,2409 % -0.13
h Euro 37,0914 % -0.13
h Sterlin 44,5118 % 0.42
h Altın (Gr) 3.010,34 %0,60
h BIST100 8.872,85 %1,81
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Konya’da tarihi eser kaçakçılarına yönelik operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

Konya’da tarihi eser kaçakçılarına yönelik operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

Konya'da gerçekleştirilen operasyonlarda, polisin 3 ayrı adreste yaptığı aramalarda birçok tarihi sikke ve obje ele geçirildi. Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin çalışmaları sonucunda, kaçak tarihi eserlerin bulunduğu bilgisine ulaşıldı. Yapılan operasyonlarda toplamda 217 sikke ve 62 tarihi eser niteliğinde obje bulundu. Adreslerde yakalanan 3 şüpheli gözaltına alındı ve hakkında adli işlem başlatıldı. Ayrıca, şüphelilerden birinin üzerinde bir ruhsatsız tabanca ve 4 adet fişek ele geçirildi.

Konya’da polis, gerçekleştirdiği operasyonlarda 3 adreste çok sayıda sikke ve tarihi obje ele geçirdi. Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar sonucunda, kaçak tarihi eser malzemelerinin olduğu bilgisi alındı. Polis ekipleri, belirlenen adreslere düzenledikleri operasyonda 217 adet sikke ve 62 adet tarihi eser niteliğindeki obje ele geçirdi. Operasyonda yakalanan 3 şüpheli gözaltına alındı ve haklarında adli işlem başlatıldı. Ayrıca, şüphelilerden birinin üzerinde ruhsatsız bir tabanca ve 4 adet tabanca fişeği bulundu.

Silikon tabancasının yol açtığı yangında 1 çocuk yaralandı

Sıradaki haber:

Silikon tabancasının yol açtığı yangında 1 çocuk yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.