h Dolar 34,2892 % 0.49
h Euro 37,2128 % 0.49
h Sterlin 44,7896 % 0.83
h Altın (Gr) 2.979,74 %0,87
h BIST100 9.054,23 %0,58
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Korkunç anlar! İstanbul’da, bir kepçenin çarptığı duvar yerle bir oldu ve o anlar kameralara yansıdı!

Korkunç anlar! İstanbul’da, bir kepçenin çarptığı duvar yerle bir oldu ve o anlar kameralara yansıdı!

Kağıthane'deki bir inşaat alanında çalışan bir kepçe, duvara çarparak büyük bir gürültüyle çökmesine sebep oldu. Olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, yıkılan duvar komşu binanın camını ve korkuluğunu kırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen zabıta ekipleri durumu inceledi ve tutanak tuttu. Binada yaşayanlar yeniden duvarın inşa edilmesini ve önlem alınmasını talep ediyorlar.

Kağıthane’deki bir inşaat alanında çalışan bir kepçe, duvarı yıkarak büyük bir hasara neden oldu. Olay anı güvenlik kameralarına yansırken, maddi hasarla sonuçlanan olay nedeniyle zabıta ekipleri soruşturma başlattı.

Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü saat 11.00 sularında Kağıthane Gültepe Mahallesi’nde meydana gelen olayda, bir inşaat alanında çalışmakta olan kepçe, duvara çarptı. Duvarın paramparça olmasıyla birlikte büyük bir gürültü eşliğinde yıkıldı. Olayın güvenlik kameralarına yansıması sonucu, neyse ki ölü ya da yaralanan olmadı. Ancak yıkılan duvar, yan bina üzerindeki dairenin camını ve korkuluklarını kırdı. İhbar üzerine olay yerine gönderilen zabıta ekipleri, yaşanan olayla ilgili gerekli incelemeleri yaparak tutanak tuttu. Yıkılan duvarın inşaat yetkilileri tarafından 10 gündür herhangi bir onarım çalışması yapılmadığı ve riskin devam ettiği belirlendi. Binada yaşayan vatandaşlar, duvarın yeniden inşa edilerek önlem alınmasını talep ediyor.

İstanbul’da şoke eden görüntüler: Para talep eden kardeşine madde bağımlısı saldırısı!

Sıradaki haber:

İstanbul’da şoke eden görüntüler: Para talep eden kardeşine madde bağımlısı saldırısı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.