h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Korkunç kaza anının şok edici görüntüleri ortaya çıktı

Korkunç kaza anının şok edici görüntüleri ortaya çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir trafik kazası sonucu Ayşegül Baloğlu hayatını kaybetti. Kaza, gece saatlerinde Bodrum-Yalıkavak yolunda meydana geldi. Hafif ticari araç ile motosikletin çarpışması sonucu Ayşegül Baloğlu olay yerinde hayatını kaybederken, motosiklet sürücüsü Cüneyt Yıldız ise yaralandı. Kazada alkollü olduğu tespit edilen araç sürücüsü gözaltına alındı. Yaralanan Cüneyt Yıldız'ın tedavisi Muğla'da sürerken, Ayşegül Baloğlu'nun cenazesi Denizli'nin Tavas ilçesine gönderildi. Kazaya ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Yol İçin Kazadan Vefat Eden Genç Kızın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçtiğimiz gece yaşanan trafik kazasında, 22 yaşındaki Ayşegül Baloğlu hayatını kaybetmişti. Şimdi ise olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Bodrum-Yalıkavak yolunda gerçekleşen kaza, hafif ticari araç ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelmişti. Kazada motosiklet sürücüsü Cüneyt Yıldız yaralanırken, yanında bulunan Ayşegül Baloğlu ise hayatını kaybetmişti. 1.36 promil alkollü olduğu belirlenen hafif ticari araç sürücüsü B.D. ise gözaltına alındı. Yaralanan Cüneyt Yıldız’ın tedavisinin Muğla’da devam ettiği bilgisi aktarıldı. Ayşegül Baloğlu’nun cenazesi ise Denizli’nin Tavas ilçesinde defnedilecektir.

Kazanın güvenlik kamerası görüntüleri, olayın nasıl gerçekleştiğini gözler önüne seriyor. Görüntülerde hafif ticari aracın karşı şeride geçerek motosiklete çarptığı ve daha sonra motosikleti ezdiği açıkça görülüyor. Bu üzücü olayın ardından güvenlik önlemlerinin güçlendirilmesi konusunda yetkililerin daha da hassas davranması, benzer kazaların meydana gelmesini önleyebilir.

Karla kaplı yolda aracı sollamak isterken kar küreme aracına çarptı, ikiye bölündü

Sıradaki haber:

Karla kaplı yolda aracı sollamak isterken kar küreme aracına çarptı, ikiye bölündü

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.