h Dolar 34,2811 % -0.03
h Euro 36,9885 % -0.03
h Sterlin 44,5101 % 0.04
h Altın (Gr) 3.036,02 %0,28
h BIST100 8.747,07 %-1,04
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Korkunç kaza: Tarlada otomobil faciası! 2 kişi yaralandı

Korkunç kaza: Tarlada otomobil faciası! 2 kişi yaralandı

Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan otomobil, tarlaya devrildi. Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesiyle jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine ulaştı. Yaralılar, kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Kazayla ilgili tahkikatın devam ettiği bilgisi verildi.

Çorum’un Sungurlu ilçesinde yaşanan trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Olay, Alembeyli köyü yolunda meydana geldi. Araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil takla attı ve tarlaya devrildi. Görgü tanıkları durumu hemen jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kazada sürücü Mahmut İ. ve otomobilde bulunan yolcu Fatma İ. yaralandı. Yaralılar kaza yerinde yapılan ilk müdahaleden sonra ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Tenzile Ana Konukevi, 2023 yılında 17 bin misafiri ağırlayarak büyük bir başarı elde etti.

Sıradaki haber:

Tenzile Ana Konukevi, 2023 yılında 17 bin misafiri ağırlayarak büyük bir başarı elde etti.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.