h Dolar 34,1516 % 0.15
h Euro 38,0596 % 0.15
h Sterlin 45,5761 % 0.11
h Altın (Gr) 2.885,08 %0,36
h BIST100 9.919,96 %0,20
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Köylülerin araçlarını kurtarmak için gösterdiği çabalar, kar mücadele ekiplerinin yardımıyla sonuçlandı

Köylülerin araçlarını kurtarmak için gösterdiği çabalar, kar mücadele ekiplerinin yardımıyla sonuçlandı

Bartın'da mahsur kalan bir araç, köylülerin çabalarına rağmen kardan kurtarılamadı. Ancak, karayolları ekipleri gelerek yolu temizledi ve araç kurtarıldı.

Bartın’da mahsur kalan araç sürücüsü için köylülerden yardım eli uzandı. Ancak yapılan tüm çabalara rağmen araç kurtarılamadı. İstanbul’dan memleketi Bartın’ın Ulus ilçesine gitmekte olan Kemal Yeşilkaya, Isırganlı köyüne birkaç kilometre kala kar ve tipi nedeniyle yolu kapanınca sıkıştı. Yakınlarını arayan Yeşilkaya’ya köy halkı ve akrabaları yardıma koştu. Ellerinde bulunan çelik halatı araca bağlayan köylüler, aracı çekmeye çalıştı. Ancak tüm denemeler başarısız oldu. Daha sonra köylüler aracı iterek rampadan çıkarmanın yollarını aradı. Fakat bu da sonuçsuz kaldı. İşte tam umutsuzluğa kapılan sırada karayolları ekipleri imdada yetişti. Karayollarının iş makineleri, yolun tekrar kardan temizlenmesini sağladı. Bu sayede araç, saatler süren mücadeleden sonra kurtarıldı. Karayolu temizlenirken köylüler de rahat bir nefes aldı. Ardından Kemal Yeşilkaya, aracıyla köyüne ulaştı.

Üsküdar ve Esenyurt’ta kumar operasyonu: 22 kişiye 127 bin 130 TL ceza

Sıradaki haber:

Üsküdar ve Esenyurt’ta kumar operasyonu: 22 kişiye 127 bin 130 TL ceza

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.