h Dolar 34,2956 % 0.17
h Euro 37,1779 % 0.17
h Sterlin 44,5514 % 0.05
h Altın (Gr) 3.007,13 %-0,15
h BIST100 8.872,85 %1,81
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kozan-Ceyhan karayolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kozan-Ceyhan karayolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Ceyhan karayolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Tır, pikap ve bir aracın karıştığı kaza sonucunda, pikap sıkıştı ve içindeki sürücü ve yanındaki kişi kurtarıldı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. Kazada maddi hasar meydana gelirken, otomobildeki kişi sağ salim kurtuldu.

Ceyhan’da meydana gelen trafik kazası sonucunda 2 kişi yaralandı. Ömer Elmacıoğlu’nun yönetimindeki narenciye yüklü tır, seyir halindeyken Ziya İnal’ın yönetimindeki BMC marka pikap ve Kemal Şahin’in yönetimindeki araçla çarpıştı. Kazada, sıkışarak tır ile duvar arasında kalan pikaptaki sürücü Ziya İnal ve yanındaki Özkan Kaya kurtarıldı. İtfaiye, jandarma, cankur ve AFAD ekipleri olay yerine geldi. İlk olarak Ziya İnal kurtarıldı, ardından yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından Özkan Kaya da sıkıştığı yerden çıkarıldı. Yaralılar, ambulanslarla Kozan Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kemal Şahin’in yönetimindeki otomobilde ise yaralı olmadığı belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatan jandarma, araçlarda büyük maddi hasar olduğunu belirtti.

Kamyonetin çarptığı köpek yaralandı ama şans eseri hayatta kaldı: O anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Sıradaki haber:

Kamyonetin çarptığı köpek yaralandı ama şans eseri hayatta kaldı: O anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.