h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Küçükçekmece’de silahlı saldırı kurbanı adım hayatını kaybetti

Küçükçekmece’de silahlı saldırı kurbanı adım hayatını kaybetti

Küçükçekmece'de motosikletli saldırganlar tarafından silahlı saldırıya uğrayan bir çocuk babası olan Hasan Kozluk hayatını kaybetti. Saldırı anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olayda Kozluk ağır yaralanırken kardeşi hafif yaralandı. Saldırganlar olay yerinden kaçtı. Polis, saldırganları yakalamak için çalışmalara başladı. Saldırı sırasında 3 araç da hasar aldı. Cinayet anı, güvenlik kamerasına da yansıdı. Kozluk'un cenazesi memleketi Şırnak'ta defnedildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Küçükçekmece’de motosikletli saldırganlar tarafından vurulan bir baba hayatını kaybetti. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Küçükçekmece’nin Kanarya Mahallesi’nde 12 Ocak saat 23.30 sıralarında yaşanan olayda, Hasan Kozluk (32) evine dönerken karşılarından gelen kask takmış motosikletli 2 saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucunda Kozluk ağır yaralanırken, kardeşi ise hafif yaralandı. Şüpheliler olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Saldırı sırasında çıkan kurşunlar 3 araca da zarar verdi.

Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Aldığı mermiyle ağır yaralanan 32 yaşındaki baba, hastaneye kaldırıldı fakat tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri olay yerinde 8 adet boş kovan buldu ve kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Yaşanan olayı gören bir market çalışanı, “Dışarıda silah sesi duyduk ve sonra birinin vurulduğunu gördük. Polis ekipleri olay yerine geldi ve yaralıyı hastaneye götürdüler” şeklinde ifade verdi.

Aracı saldırıda zarar gören Abdülhalim Asan ise “Sabah arabam çalışmadı. Birkaç araca mermi isabet etti. Arabam kullanılamaz hale geldi. Mağdur oldum” dedi.

Hayatını kaybeden 32 yaşındaki Hasan Kozluk’un cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ikindi namazının ardından Küçükçekmece’de defnedilmek üzere memleketi Şırnak’a götürüldü.

Olay anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Hasan Kozluk ve kardeşi evlerine doğru yürürken, karşılarından gelen kasklı ve motosikletli iki saldırganın ateş açması sonucu yere düştükleri görülüyor.

Pastırma Aşığı Spider-Man, Kayseri Pastırmasını İlk Tattığında Büyülendi!

Sıradaki haber:

Pastırma Aşığı Spider-Man, Kayseri Pastırmasını İlk Tattığında Büyülendi!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.