h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • “Kudüs, Şiirlerle Çağırılıyor” şeklinde bir başlık seçebilirim.

“Kudüs, Şiirlerle Çağırılıyor” şeklinde bir başlık seçebilirim.

Aliya İzzet Begoviç İmam Hatip Ortaokulu ve Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi'nin düzenlediği "Mısralar Kudüs’ün Sesi Oldu" programında, Kudüs ve Filistin konulu video sunumu eşliğinde okunan şiirler duygusal anlar yaşattı. Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, program sonunda öğrencilere kitap hediye ederek başarılar diledi.

Erzurum’da Aliya İzzet Begoviç İmam Hatip Ortaokulu ve Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi tarafından düzenlenen “Mısralar Kudüs’ün Sesi Oldu” programı büyük bir ilgi gördü. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, Kudüs ve Filistin’e odaklanan bir video sunumu eşliğinde birbirinden duygusal şiirler okundu. İzleyiciler, bu anlamlı sunum sayesinde adeta duygu seli yaşadılar. Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi de eşi Azime Çiftçi ile birlikte programa katıldı ve öğrencilere başarılar dileyerek bir kitap hediye etti. Bu etkinlik, Kudüs meselesine dikkat çekerek önemli bir mesaj verdi.

Ankara’da Balıkesirliler Derneği’nden Müthiş Kahvaltılı Buluşma!

Sıradaki haber:

Ankara’da Balıkesirliler Derneği’nden Müthiş Kahvaltılı Buluşma!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.