h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kula’da insan kaçakçılığı yapan şahıs yakalandı!

Kula’da insan kaçakçılığı yapan şahıs yakalandı!

Manisa'nın Kula ilçesindeki Kula polisi, insan kaçakçılığı suçundan aranması bulunan bir şahsı yakaladı. Şüpheli, bir otelde konakladığı sırada yapılan operasyonla kıskıvrak yakalandı. Ayrıca şahsın yanında bir miktar uyuşturucu madde bulundu. Tutuklanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece cezaevine gönderildi.

Manisa’nın Kula ilçesinde polisin insan kaçakçılığı suçundan aranan bir şahsı yakalama çalışması başarılı oldu. Kula polisi, aranan kişiyle birlikte bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, ilçedeki bir otelde insan kaçakçılığı suçundan aranan bir kişinin bulunduğu bilgisini aldı. Gece saatlerinde otele gerçekleştirilen operasyonda şüpheli E.G.(57) yakalandı. Emniyet güçleri, şahsın üzerinde bir miktar uyuşturucu madde buldu. E.G., emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaşlı çifti 15 milyon dolandıran şahısları jandarma ekipleri ayak izlerini takip ederek yakaladı: 3 gözaltı

Sıradaki haber:

Yaşlı çifti 15 milyon dolandıran şahısları jandarma ekipleri ayak izlerini takip ederek yakaladı: 3 gözaltı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.