h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kurt, gün ışığında Kastamonu köyüne inerken görüldü

Kurt, gün ışığında Kastamonu köyüne inerken görüldü

Kastamonu Devrekani ilçesindeki bir köye gündüz vakti gelen bir kurt, evin güvenlik kamerasına yansıdı. Kurt, kar üzerinde bir süre yürüdükten sonra ortadan kayboldu. Köy sakinlerinden Mustafa Akça'ya ait güvenlik kamerası görüntülerinde, kurdun köy içinden geçerek yürüdüğü ve sonra kaybolduğu görülüyor.

Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde, gün ortasında bir köye inen bir kurt, bir evin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, kurtun kar üzerinde yürüyerek köyün içinden geçtiği ve ardından kaybolduğu görülüyor.
Kastamonu’nun Devrekani ilçesine bağlı Erenler köyünde, gün içinde bir kurt köye indi. Kurt, kar üzerinde bir süre yürüdükten sonra gözden kayboldu. Güvenlik kamerası görüntüleri, köy sakinlerinden Mustafa Akça’ya ait olan evin kamerası tarafından çekildi. Görüntülerde, kurdun kar üzerinde yürüyerek köy içinden geçtiği ve bir süre sonra gözden kaybolduğu görülüyor.

Mersin’de bir evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

Sıradaki haber:

Mersin’de bir evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.