h Dolar 33,9942 % 0.28
h Euro 37,8773 % 0.28
h Sterlin 44,9487 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,62 %0,44
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kuşadası’nda endişe yaratan yangın olayı

Kuşadası’nda endişe yaratan yangın olayı

Kuşadası'nda bir apartman dairesinde çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü. Ev kullanılamaz hale gelirken ev sahibi de sinir krizi geçirdi. Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kuşadası’nda Apartman Yangını: Ev Kullanılamaz Hale Geldi

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan bir sitedeki apartmanın dördüncü katındaki dairede çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Ancak yangın sonucunda ev kullanılamaz hale geldi.

Olay, Ege Mahallesi Derya Sokak’ta bulunan bir sitedeki apartmanda meydana geldi. Ev sahibi B.S.’ye ait olan dairenin yatak odasında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Hemen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verildi. İtfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine ulaşarak alevlere müdahale etti. Yangın kontrol altına alınmasına rağmen, yatak odası kullanılamaz hale geldi.

Ev sahibi B.S. yangını fark edince büyük bir şok yaşadı ve sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Seçil Erzan, tehdit edildiği iddia edilen bir video hakkında sorularla karşı karşıya kaldı: “O videoda söylemlerimi bana zoraki olarak dillettirdiler”

Sıradaki haber:

Seçil Erzan, tehdit edildiği iddia edilen bir video hakkında sorularla karşı karşıya kaldı: “O videoda söylemlerimi bana zoraki olarak dillettirdiler”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.