h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kütüphane dolu minibüs, kitap desteğiyle hizmete başlıyor

Kütüphane dolu minibüs, kitap desteğiyle hizmete başlıyor

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, minibüs şoförü Doğan Gül'e kitap desteğinde bulunarak okumayı yaygınlaştırmak için yapılan uygulamaya destek verdi. Gül, yaklaşık 2 yıldır minibüsünde kitaplık oluşturarak yolcuların zamanını kitap okuyarak değerlendirmesini sağlıyor. Vali Balcı, "Kitap Van Projesi" kapsamında birçok kitap hazırlattırdı ve minibüs şoförüne ulaştırdı. Gül, Vali Balcı'ya teşekkür etti ve uygulamanın diğer araçlarda da yaygınlaştırılacağını söyledi. Proje sosyal medyada büyük ilgi gördü ve Gül'e çok sayıda teşekkür mesajı geldi.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak amacıyla minibüs şoförü Doğan Gül’e kitap desteği sağladı. Gül, 20 yıldır yolcu taşıdığı minibüsünde mini bir kitaplık oluşturarak yolcuların zamanını akıllı telefonlarda harcamamasını hedefliyordu. Gül’ün çağrısına kayıtsız kalmayan Vali Balcı, “Kitap Van Projesi” kapsamında birçok kitap hazırlattırdı ve Gül’e teslim etti. Minibüs şoförü Gül, Vali Balcı’ya teşekkürlerini iletti ve uygulamanın diğer araçlara da yaygınlaştırılmasını umduğunu belirtti.

Minibüs şoförü Doğan Gül, yaklaşık 2 yıldır bu uygulamayı sürdürdüğünü söyledi. Bu uygulamanın Van’daki toplu taşıma araçlarında bir ilk olduğunu ve iyi karşılandığını ifade eden Gül, Vali Balcı’nın kitap sevgisini bildikleri için destek çağrısında bulunduklarını dile getirdi. Vali Balcı’nın gönderdiği kitapları raflara dizdiklerini söyleyen Gül, bu destek karşısında sevinçli olduklarını belirtti.

Minibüste kitap okuma projesinin sosyal medyada büyük ilgi gördüğünü ve birçok teşekkür mesajı aldığını söyleyen Gül, insanların kitap okuyarak düşünce ufuklarını geliştirebileceğini ve bu alışkanlığın güzel bir etkisi olduğunu vurguladı. Gül, kitap desteği için yardımcı olan herkese teşekkür etti ve okumanın herhangi bir zararı olmadığını, okuyan insandan zarar gelmeyeceğini sözlerine ekledi.

Van’da bir yılda 509 kişi gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Van’da bir yılda 509 kişi gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.