h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Lastiği patlayan bir tır, otoyolda kamyonet tarafından çarpıldı: Trajedi anları yaşandı

Lastiği patlayan bir tır, otoyolda kamyonet tarafından çarpıldı: Trajedi anları yaşandı

Anadolu Otoyolu'nun Bolu geçişinde lastiği patlayan bir tıra, emniyet şeridinde bekleyen bir kamyonet çarptı. Kazada kamyonet sürücüsü yaralandı ve kamyonetteki malzemeler yola dağıldı. Otoyolda uzun araç kuyrukları oluştu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Otoyolu’nda Yaşanan Kazada Tır ve Kamyonet Çarpıştı

Bolu geçişinde meydana gelen bir trafik kazasında, lastiği patlayan bir tır, emniyet şeridinde beklerken kamyonetin çarpmasıyla karşı karşıya kaldı. Kazada kamyonet sürücüsü yaralanırken, tırın kasasında bulunan malzemeler yola saçıldı.

Olay, Anadolu Otoyolu’nun Bolu geçişinde Doğu gişeleri mevkiinde gerçekleşti. İstanbul istikametinde seyreden Yusuf Y. tarafından kullanılan 06 DDT 803 plakalı tırın ön lastiği patladı. Sürücü, lastiğin patladığını fark ederek aracını emniyet şeridine çekti ve gerekli güvenlik önlemlerini aldı. Aynı yönde seyahat eden Salim Ö. tarafından kullanılan 34 FUC 978 plakalı kamyonet ise emniyet şeridinde bekleyen tırın dorsesine çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kamyonet, otoyolda 2 şeridi kapattı. Kazada kamyonet sürücüsü Salim Ö. yaralandı. Kamyonetin kasasındaki çeşitli malzemeler yola saçıldı ve otoyol adeta savaş alanına döndü. Durum hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine sağlık, polis, itfaiye, jandarma, AFAD ve karayolları ekipleri olay yerine sevk edildi. Kazanın ardından otoyolda uzun araç kuyrukları oluştu çünkü 2 şerit tamamen kapanmıştı.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkışan sürücü kurtarıldı. Olay yerinde ilk müdahale yapılan Salim Özcan hastaneye sevk edildi. Karayolları ekipleri ise otoyola saçılan malzemeleri temizledi.

Duba önlemini aldığını belirten Yusuf Y., “Araç arızalıydı ve ön lastik patladı” dedi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Beylikdüzü E-5 üzerinde meydana gelen bir motosiklet kazası, sürücünün yola savrulmasına neden oldu ancak kıl payı kurtuldu.

Sıradaki haber:

Beylikdüzü E-5 üzerinde meydana gelen bir motosiklet kazası, sürücünün yola savrulmasına neden oldu ancak kıl payı kurtuldu.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.