h Dolar %
h Euro %
h Sterlin %
h Altın (Gr) %
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Lüks bir apartman dairesinde çıkan yangın Samsun’yu sarsıyor.

Lüks bir apartman dairesinde çıkan yangın Samsun’yu sarsıyor.

Samsun'da lüks bir apartmanın balkonunda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın sonucu balkon kullanılamaz hale geldi. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar apartman tahliye edildi. Polis, yangınla ilgili inceleme başlattı.

Samsun’da bir apartman dairesinin balkonunda meydana gelen yangın sonucunda balkon kullanılamaz hale geldi. Baruthane Mahallesi Ezeni Sokak’ta bulunan Alega Sitesi’nin A Blok 4. katında meydana gelen olay, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı meydana geldi. Balkondan yükselen dumanları fark eden vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri apartmanda yaşayan vatandaşları tahliye etti. İtfaiye ekipleri ise yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Ne yazık ki yangın sonucunda balkon artık kullanılamaz duruma geldi. Polis ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Hopa-Borçka karayolunda yaşanan kar yağışı Artvin’in ulaşımını olumsuz etkiledi

Sıradaki haber:

Hopa-Borçka karayolunda yaşanan kar yağışı Artvin’in ulaşımını olumsuz etkiledi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.