h Dolar 34,0060 % 0.3
h Euro 37,8947 % 0.3
h Sterlin 44,9808 % 0.92
h Altın (Gr) 2.821,23 %0,42
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Lüks bir rezidansın 10. katından düşerek yaşamını yitiren genç kadın son yolculuğuna uğurlandı

Lüks bir rezidansın 10. katından düşerek yaşamını yitiren genç kadın son yolculuğuna uğurlandı

Ünlü şarkıcı Esra Akman'ın kardeşi Bursa'da 10. kattan düşerek hayatını kaybetti. Olay, Gece saatlerinde Biaport rezidanslarında meydana geldi. Özlem Akman, dengesini kaybederek düştü ve kurtarılamadı. Cenazesi öğle saatlerinde yakınlarına teslim edilen Akman, Ertuğrul Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi. Savcılık tarafından olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Bursa’da ünlü şarkıcı Esra Akman’ın kardeşi Özlem Akman, Biaport rezidanslarında yaşanan bir olay sonucu hayatını kaybetti. Acı bir şekilde geçen olayda, Özlem Akman intihar etmeden önce 10. kattan düşerek trajik bir şekilde yaşamını yitirdi. Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri, hızla olay yerine ulaştı. Ancak ne yazık ki, yapılan tüm müdahalelere rağmen Akman kurtarılamadı. Özlem Akman’ın cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Öğle saatlerinde gerçekleştirilen törenin ardından, Akman’ın naaşı gözyaşları arasında Ertuğrul Mezarlığı’na defnedildi. Şu anda, olayla ilgili olarak savcılığın soruşturması devam etmektedir.

‘Ölümcül kuş kavgasının şok edici görüntüleri paylaşıldı’

Sıradaki haber:

‘Ölümcül kuş kavgasının şok edici görüntüleri paylaşıldı’

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.