h Dolar 34,2769 % -0.02
h Euro 37,1012 % -0.02
h Sterlin 44,3481 % 0.01
h Altın (Gr) 2.992,76 %0,01
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Mahkeme, Sarız’da işlenen cinayetin duruşmasını sürdürdü

Mahkeme, Sarız’da işlenen cinayetin duruşmasını sürdürdü

Kayseri'nin Sarız ilçesinde yaşanan bir olayda bir kişi öldürüldü ve sanıkların yargılanması devam ediyor. Duruşmada 9 tanık dinlendi. Olay, A.Ö., M.A., O.A, M.B. ve H.E. arasında çıkan bir tartışmanın büyümesiyle başladı ve kavgada tabanca ve bıçaklar kullanıldı. Kavgada A.Ö., O.A., M.B. ve H.E. yaralandı ve hastanelere kaldırıldılar. M.A. maalesef hayatını kaybetti. Sanıkların tutukluluk halleri devam ediyor ve duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Sarız ilçesindeki bir olayda bir kişinin öldürülmesiyle ilgili sanıkların yargılanması devam ediyor.

Kayseri Adalet Sarayı’ndaki 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, tutuklu sanıklar A.Ö. ve H.E., tutuksuz sanıklar H.E. ve M.B. ile tanıklardan O.A. hazır bulundu. Duruşmada, müştekiler ve taraf avukatları da yerini aldı. Olaya şahit olan ve geçmişte yaşanan tartışmalara tanıklık eden 9 tanık dinlendi.

Olayın Arka Planı

Bilgilere göre, ilçe merkezinde meydana gelen olayda, A.Ö., M.A., O.A, M.B. ve H.E. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. İddialara göre, tartışmanın büyümesiyle tabanca ve bıçakların kullanıldığı kavgada A.Ö., O.A., M.B. ve H.E. yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polisler çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonucunda M.A.’nın hayatını kaybettiği tespit edildi. Kavgada yaralanan diğer kişiler hastaneye kaldırıldı. H.E., A.Ö. ve M.B. olaya karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alındı.

Mahkeme, tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verirken, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Kavgalı olduğu kişiye ateş eden saldırgan, yanlışlıkla geçen bir çocuğu da vurdu

Sıradaki haber:

Kavgalı olduğu kişiye ateş eden saldırgan, yanlışlıkla geçen bir çocuğu da vurdu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.