h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Mahsur kalanlara itfaiye ekipleri yardım etmek için hızla harekete geçti

Mahsur kalanlara itfaiye ekipleri yardım etmek için hızla harekete geçti

Manyas Gölü kenarında şiddetli yağmur nedeniyle mahsur kalan bir grup vatandaş, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri tarafından botla kurtarıldı. Yağmurun sebep olduğu sel nedeniyle kısa sürede sular yükseldi ve vatandaşlar mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine ulaşarak vatandaşları kurtardı. Kurtarılan vatandaşlar, ekiplere teşekkürlerini iletti.

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde şiddetli yağışlar sonucu Manyas Gölü kıyısında mahsur kalan vatandaşlar, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri tarafından bot ile kurtarıldı.

Bandırma Kuş Cenneti Tren İstasyonu yakınlarında meydana gelen sağanak yağışlar sele neden oldu. Sular hızla yükseldiğinde bir grup vatandaş bölgede mahsur kaldı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nin Bandırma İtfaiyesi Su Altı Kurtarma ekipleri olay yerine botla ulaşarak, mahsur kalan vatandaşları emniyetli şekilde kurtardı. Hızlı ve etkili müdahale sayesinde kısa sürede kurtarılan vatandaşlar ekiplere teşekkürlerini iletti.

Sarıyer’de gecekondu çatısında yangın çıktı, panik yaşandı

Sıradaki haber:

Sarıyer’de gecekondu çatısında yangın çıktı, panik yaşandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.