h Dolar 34,2669 % 0
h Euro 37,0577 % 0
h Sterlin 44,5426 % 0.07
h Altın (Gr) 3.016,04 %-0,38
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • MalatyaPark, basın mensuplarına hassasiyet gösterdiği bir etkinlik düzenledi

MalatyaPark, basın mensuplarına hassasiyet gösterdiği bir etkinlik düzenledi

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte kentteki basın mensupları bir araya geldi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında gerçekleşen etkinlikte AVM Genel Müdürü Coşkun Güvenç, basın mensuplarının zorlu şartlarda halkı bilgilendirme adına gösterdiği çabaları takdir etti. Güvenç ayrıca deprem ve İsrail zulmü gibi olaylar sonucunda hayatını kaybeden gazetecilere de rahmet diledi. Basının toplumun vicdanı olduğunu söyleyen Güvenç, çalışan gazetecilerin şartlarının iyileşmesini umduğunu belirtti.

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte basın mensupları bir araya geldi. Kentteki gazeteciler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinlikleri kapsamında yapılan sabah kahvaltısına katıldı. Bu özel buluşmada konuşan Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Coşkun Güvenç, 2023 yılının Malatya ve bölge için zorlu bir yıl olduğunu belirtti. Coşkun, geçtiğimiz Şubat ayında Kahramanmaraş merkezli depremde Malatya’nın en çok etkilenen iller arasında olduğunu ve bu felaket sonrasında Malatya Park’ın depremzedelere yardım etmek için kapılarını açtığını ifade etti. Ayrıca Güvenç, basın mensuplarının bu zor süreçte halkı doğru bilgilendirme adına büyük çaba gösterdiğini vurguladı. Öte yandan, Gazeteciler Günü vesilesiyle geçtiğimiz yıl yaşanan zulümleri anarak, masum insanların hayatını kaybetmesini kınadı ve ateşkes sağlanması için çağrıda bulundu. Genel Müdür Güvenç, gazetecilerin toplumun vicdanı olduğunu ve zorluklarla dolu bir meslek icra ettiklerini sözlerine ekledi. Bu özel gün dolayısıyla çalışan gazetecilerin haklarının iyileşmesini umduğunu dile getirdi.

Emet, temiz içme suyuyla güvende

Sıradaki haber:

Emet, temiz içme suyuyla güvende

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.