h Dolar 34,2900 % 0.08
h Euro 36,9725 % 0.08
h Sterlin 44,4217 % -0.16
h Altın (Gr) 3.020,60 %-0,23
h BIST100 8.741,96 %-1,09
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Mamak Belediyesi, ilçede ‘Akıl ve Zeka Oyunları’ turnuvası düzenledi

Mamak Belediyesi, ilçede ‘Akıl ve Zeka Oyunları’ turnuvası düzenledi

Ankara'nın Mamak Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen 'Akıl ve Zeka Oyunları' turnuvası, Cumhuriyet'in 100. yılında çocuklar için gerçekleştirildi. Mamak Belediyesi Altınevler Gençlik Merkezi'nde düzenlenen turnuvaya 139 öğrenci katıldı. Stratejik düşünme, konsantrasyon ve motivasyonu güçlendiren bu oyunlarla öğrenciler hem keyifli vakit geçirdi hem de öğrenme fırsatı buldu. Belediye Başkanı Murat Köse, turnuvaya katılan tüm öğrencilere teşekkür etti.

Ankara’nın Mamak Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle ‘Akıl ve Zeka Oyunları’ turnuvası düzenlendi. Cumhuriyetin 100. yılında, Mamak Belediyesi Altınevler Gençlik Merkezi’nde düşünen, üreten, akıl yürüten, sorgulayan ve keşfeden çocuklar için Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası düzenlendi. Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mamak Belediyesi ve Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu ortaklığında gerçekleşen turnuva, Ankara genelinde liseler arasında ilk kez düzenlendi. 139 öğrencinin katıldığı turnuvada 22 danışman öğretmen ve 32 hakem görev aldı. Öğrenciler, kulami, reversi, küre, mangala gibi oyunlarda becerilerini sergiledi. Akıl ve zeka oyunları turnuvası, stratejik düşünme, konsantrasyon, dikkat ve motivasyonu güçlendirerek hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim yaşattı. Dereceye giren öğrenciler, madalyalarını Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak’tan aldılar. Belediye Başkanı Murat Köse, “Zeka oyunları çerçevesinde burada bir etkinlik gerçekleştirdik. Ankara genelinde ilk defa liseler arası yapılan bu etkinliğe Mamak’ta Altınevler Gençlik Merkezi’mizin ev sahipliği yapması bizi çok mutlu etti. Turnuvaya katılan tüm gençlerimizi, çocuklarımızı tebrik ediyoruz” şeklinde konuştu.

Samsun’da yakalanan uyuşturucu taciri, kesinleşmiş hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı

Sıradaki haber:

Samsun’da yakalanan uyuşturucu taciri, kesinleşmiş hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.