h Dolar 34,1049 % 0.2
h Euro 38,0663 % 0.2
h Sterlin 45,3489 % 0.01
h Altın (Gr) 2.838,16 %0,33
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Manisa’da DEM Parti binasında terör operasyonu: 7 kişi gözaltına alındı

Manisa’da DEM Parti binasında terör operasyonu: 7 kişi gözaltına alındı

Manisa'nın Saruhanlı ilçesindeki DEM parti binasında yapılan baskında, 7 kişi gözaltına alındı ve terör örgütü PKK/KCK'ya ait dokümanlar ve dijital materyaller ele geçirildi. Baskın, Manisa Emniyet Müdürlüğü Tem Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Gözaltına alınan 7 şüphelinin ikametlerinde yapılan aramalarda ise bir adet ruhsatsız av tüfeği ve provokatif amaçlı kullanılan bez parçaları bulundu. Şüphelilerin işlemleri devam ediyor.Google açıklama özeti: Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde DEM parti binasına düzenlenen baskında 7 kişi gözaltına alındı ve PKK/KCK'ya ait dokümanlar ele geçirildi. Ayrıca yapılan aramalarda bir adet ruhsatsız av tüfeği ve bez parçaları bulundu. Gözaltılar devam ediyor.

Manisa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Saruhanlı ilçesinde bulunan DEM parti binasına operasyon düzenledi. Operasyonda, terör örgütü PKK/KCK’ya ait birçok örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi. 7 kişi gözaltına alındı.

Manisa polisi, PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerini deşifre etmek ve engellemek amacıyla harekete geçti. Saruhanlı ilçesindeki DEM parti binasında, terör örgütü üyelerinin fotoğraflarının asılı olduğu ve bu kişilerin ilçe eş başkanı olduğu ve terör örgütü üyesi oldukları yönünde ihbarlar alındı. Bu ihbar üzerine yapılan çalışmalarda, K.E. (20), K.E. (22), C.B. (19), D.T. (20), V.A. (24) ve M.A. (61), E.G. (46) isimli 7 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler arasında geçtiğimiz günlerde düzenlenen DEM parti kongresinde PKK/KCK terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilenler de bulunuyordu.

DEM parti binasında yapılan aramalarda, terör örgütüne mensup olduğu tespit edilen ve faaliyetleri sırasında öldürülen kişilerin fotoğrafları, pankartlar ve çerçevelenmiş resimler bulunurken, örgütsel dokümanlar ve dijital materyaller de ele geçirildi.

Ayrıca, gözaltına alınan 7 şüphelinin ikametlerinde yapılan aramalarda da ruhsatsız bir av tüfeği, dijital materyaller ve provokatif amaçlarla kullanılan bez parçaları bulundu.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerine devam ediyor.

Manisa’da köprü çöktü, dere yataklarında heyelan meydana geldi

Sıradaki haber:

Manisa’da köprü çöktü, dere yataklarında heyelan meydana geldi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.