h Dolar 34,2689 % 0.02
h Euro 36,9975 % 0.02
h Sterlin 44,4799 % -0.02
h Altın (Gr) 3.028,43 %0,03
h BIST100 8.842,42 %0,04
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Manisa’da kaybolan yaşlı kadının bulunması sevindirici haber: Jandarma ekipleri yerini tespit etti

Manisa’da kaybolan yaşlı kadının bulunması sevindirici haber: Jandarma ekipleri yerini tespit etti

85 yaşındaki Alzheimer hastası kadın Manisa'nın Salihli ilçesinde kayboldu. Yakınları tarafından haber alınamayan Ayşe Akgün'ün bulunması için jandarma ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucunda Akgün, ikametine yaklaşık 500 metre uzaklıktaki boş bir binada bulundu. Jandarma ekipleri tarafından bulunan kadın sağlık ekiplerine teslim edildi.

Manisa’nın Salihli ilçesinde bir Alzheimer hastası olan 85 yaşındaki kadın, dün gece kaybolmuş ve haber alınamamıştı. Ancak jandarma ekipleri tarafından bulundu. Ayşe Akgün isimli kadın, Adala Mahallesi’nde yaşıyordu ve kaybolduğunda yakınları hemen durumu jandarmaya bildirdi. Salihli İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Akgün’ü bulmak için yoğun bir çalışma başlattı. Sonunda Alzheimer hastası olan 85 yaşındaki Ayşe Akgün, yaklaşık 500 metre uzaklıktaki bir boş binada bulundu. Jandarma ekipleri tarafından sağlık ekiplerine teslim edilen Akgün, kontrol amaçlı olarak sağlık görevlileri tarafından muayene edildi.

Metruk bir yapıda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı

Sıradaki haber:

Metruk bir yapıda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.