h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a

Alanya’nın Okurcalar Mahallesi’nde, bir kişi deniz manzarası izlemek maksadıyla alkol aldıktan sonra kayalıklardan düşerek yaralandı. Yaralı şahıs, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından yapılan araştırmada, şahsın Alanya’ya iş aramak için Adana’dan geldiği ortaya çıktı.
16.30 sularında meydana gelen olayda, Mahmut Toncu adlı şahıs ve arkadaşı bir süre sahil kenarında alkol tüketmişlerdir. Ardından ayağa kalkmak isteyen Toncu, çantasını almak üzere hareketlendiği sırada yaklaşık 7 metre yükseklikten kayalıklara düşmüştür. Arkadaşının hemen yardım çağrısıyla birlikte olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilmiştir. Yaralı, sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi yapılarak hastaneye sevk edilmiştir. Olayın yaşandığı sırada orada bulunan Hasan Hüseyin Azak, sağlık ekiplerine yardım ederek şahsı yukarı çıkardıklarını belirtmiştir.
Mahmut Toncu’nun arkadaşı ise, Adana’dan Alanya’ya iş bulmaya geldiklerini ve düşme olayının Toncu’nun çantasını sırtına alırken dengesini kaybetmesi sonucu meydana geldiğini ifade etmiştir.

Adıyaman’da paraşüt kazası

Sıradaki haber:

Adıyaman’da paraşüt kazası

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.