h Dolar 34,2603 % 0
h Euro 37,0122 % 0
h Sterlin 44,4474 % -0.1
h Altın (Gr) 3.028,05 %0,02
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Mardin, Geleneksel Türk Okçuluğu Bölge Şampiyonasına ev sahipliği yapacak

Mardin, Geleneksel Türk Okçuluğu Bölge Şampiyonasına ev sahipliği yapacak

Mardin'de düzenlenecek Selahaddin Eyyubi ve Kudüs'ün Fethi Geleneksel Türk Okçuluğu Bölge Şampiyonası için başvurular hala devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Mardin Valiliği, Mardin Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu ve Okçular Vakfı tarafından organize edilecek olan şampiyona, 15-17 Ocak tarihleri ​​arasında Mardin'de gerçekleştirilecek. Adıyaman, Batman, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis, Malatya, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak illerinden başvuru yapacak sporcuların katılması planlanıyor. Yarışmalarda geleneksel kıyafetler giyilecek ve teknik kurul tarafından onaylanmış ekipmanlar kullanılacak. Müsabakalar, Mardin Artuklu Spor Salonu'nda gerçekleşecek.

Mardin’de düzenlenecek olan Selahaddin Eyyubi ve Kudüs’ün Fethi Geleneksel Türk Okçuluğu Bölge Şampiyonası için başvurular halen devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Mardin Valiliği, Mardin Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu ve Okçular Vakfı işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan “Geleneksel Türk Okçuluğu Bölge Şampiyonası”, 15-17 Ocak tarihlerinde Mardin’de düzenlenecek.

Fetihleri anlama ve Fatihleri anma amacıyla gerçekleştirilecek olan Kudüs’ün Fethi ve Selahaddin Eyyubi programı kapsamında yapılacak olan bölge şampiyonasına, Adıyaman, Batman, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis, Malatya, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak illerinden başvuru yapan sporcular katılım sağlayacak.

Yarışmalar bireysel erkekler ve kadınlar kategorilerinde gerçekleştirilecek olup, yarışmalarda geleneksel kıyafetler giyilecek ve teknik kurul tarafından kontrol edilen geleneksel ekipmanlar kullanılacak.

Müsabakalar, 15-17 Ocak tarihleri arasında Mardin Artuklu Spor Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Sibergöz-14 operasyonunda ele geçirilen lüks otomobillerin sergilenmesi yapıldı

Sıradaki haber:

Sibergöz-14 operasyonunda ele geçirilen lüks otomobillerin sergilenmesi yapıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.