h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Mardin Valisi, Japonya Büyükelçisi Katsumata Takahiko’yu makamında ağırladı

Mardin Valisi, Japonya Büyükelçisi Katsumata Takahiko’yu makamında ağırladı

Japonya'nın Türkiye Büyükelçisi Katsumata Takahiko, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun'u nezaket ziyaretinde bulundu. Vali Akkoyun tarafından karşılanan Büyükelçi, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra Vali Akkoyun'un makamına geçti. Büyükelçi ve heyet, makamda bir süre sohbet etti. Vali Akkoyun, Büyükelçinin ziyaretinden memnuniyetini dile getirdi. Büyükelçi Takahiko ise Akkoyun'a kabulünden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Japonya’nın Türkiye Büyükelçisi Katsumata Takahiko, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun’u nazik bir ziyaret gerçekleştirdi. Valilik binası önünde Vali Akkoyun tarafından karşılanan Büyükelçi Katsumata Takahiko, Valilik Defteri’ni imzaladıktan sonra Vali Akkoyun’un makamına geçti. Büyükelçi Katsumata Takahiko ve beraberindeki heyet, Vali Akkoyun ile makamında bir süre sohbet etti. Vali Akkoyun, Büyükelçinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederken, Büyükelçi Katsumata Takahiko ise kabulünden ve misafirperverliğinden dolayı Akkoyun’a teşekkür etti.

DEAŞ’ın İnterpol tarafından aranan üyesi yakalandı

Sıradaki haber:

DEAŞ’ın İnterpol tarafından aranan üyesi yakalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.