h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Mardin’de su sayacı okuyucusuna saldırı! İşte detaylar…

Mardin’de su sayacı okuyucusuna saldırı! İşte detaylar…

Mardin'de su sayacı okuma personelleri saldırıya uğradı. İlçelerde görev yapan MARSU çalışanlarına yönelik yaşanan saldırılar hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Benzer bir olayda şüpheliye ceza verilirken, MARSU bünyesindeki personellere karşı yapılacak hukuki işlemlerin takipçisi olunacağı belirtildi.

Mardin’de su sayacı okuma görevlileri saldırıya uğradı.

Mardin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kızıltepe ilçesinde su sayaçlarını okuma görevini yerine getiren MARSU personelinin saldırıya maruz kaldığını duyurdu. Olayla ilgili şüpheli hakkında hemen yasal işlem başlatılarak suç duyurusunda bulunuldu.

Benzer şekilde, Savur ilçesinde görev yapan bir MARSU çalışanına saldırıda bulunan kişiler hakkında da suç duyurusunda bulunuldu. Aynı zamanda, 2022 yılında Nusaybin ilçesinde meydana gelen benzer bir olayda ise iki MARSU çalışanına saldıran şahsa karşı açılan kamu davasının sonuçlandığı ve şüphelinin Nusaybin 1. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından tehdit, hakaret, kasten yaralama ve mala zarar verme suçlarından ayrı ayrı cezalandırıldığı hatırlatıldı.

MARSU bünyesindeki personellere yönelik her türlü hukuka aykırı eylemin cezalandırılması için ilgili makamlara hızlı ve etkili bir şekilde yasal işlemler başlatılacak ve sürecin takipçisi olunacak.

Suriye’nin Kuzeyindeki Girişim Önlendi: İşte Detaylar

Sıradaki haber:

Suriye’nin Kuzeyindeki Girişim Önlendi: İşte Detaylar