h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Mardin’de yeni doğmuş bir bebek cesedi keşfedildi

Mardin’de yeni doğmuş bir bebek cesedi keşfedildi

Mardin'in Artuklu ilçesinde bir bebek cesedi cami bahçesinde bulundu. Bebek hareketsiz olduğu için olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Erkek bebeğin cesedi, Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Şu anda bebeği bırakan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Mardin’in Artuklu ilçesinde yeni doğmuş bir bebek cesedi bulundu. Sabah namazına giden vatandaşlar, Artuklu Kırsal Yaylı Mahallesi’ndeki cami bahçesinde bir bebek olduğunu fark etti. Üzücü bir şekilde, bebek hareketsizdi ve sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde hayatını kaybettiği tespit edildi. İnceleme sonrasında erkek bebeğin cesedi, Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürülmek üzere otopsi için kaldırıldı. Bebeği bırakan kişi veya kişilerin yakalanması için soruşturma başlatıldı. Bu üzücü olayın detaylarına ilişkin paylaşacağımız güncel bilgileri takip edebilirsiniz.

Taşova Emniyet Müdürlüğü, trafik denetimleri düzenledi.

Sıradaki haber:

Taşova Emniyet Müdürlüğü, trafik denetimleri düzenledi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.