h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • MASKİ Hizmetlerinden Memnun Olan Vatandaşlar

MASKİ Hizmetlerinden Memnun Olan Vatandaşlar

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa'nın Gördes ilçesine bağlı Dereçiftlik Mahallesine ziyaret gerçekleştirdi. Mahallede alt ve üstyapı çalışmaları tamamlanan 154 Mahalle Projesi kapsamında yapılan yenilikleri inceleyen MASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, mahalle muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve talepleri dinledi. Muhtar, yapılan hizmetlerden memnun olduklarını belirterek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

MASKİ Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Gördes ilçesine bağlı Dereçiftlik Mahallesini ziyaret ederek, 154 Mahalle Projesi kapsamında gerçekleştirilen alt ve üstyapı çalışmalarını inceledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, muhtarların görüşlerini almak amacıyla mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Gördes ilçesine bağlı Dereçiftlik Mahallesi’ne konuk oldu. MASKİ İlçe Şefi Türker Kesici de ziyarete eşlik etti. Daire Başkanı Çakır, Mahalle Muhtarı Hüseyin Urhan ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, talep ve isteklerini dinledi. Ayrıca, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Çakır, Başkan Ergün adına hediye getirdi.

“Mahallemize yapılan hizmetler çok değerli”

Muhtar Hüseyin Urhan, “Dereçiftlik Mahallesi’ne Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün yaptığı hizmetler gerçekten çok değerli. Alt yapıdan üstyapıya kadar her şeyi yenilenen mahallemiz, yaşanabilir bir yer haline geldi. Başkanımız Cengiz Ergün’e şahsım ve mahalle adına teşekkür ediyorum. Kendisinden Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

5 yılda Hani’nin çevresi nasıl değişti?

Sıradaki haber:

5 yılda Hani’nin çevresi nasıl değişti?

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.