h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Mecidiye Köyü Sahilinde Ölümcül Kaza: Öner Karapınar ve Sami Sazlı Hayatını Kaybetti

Mecidiye Köyü Sahilinde Ölümcül Kaza: Öner Karapınar ve Sami Sazlı Hayatını Kaybetti

Sabah saatlerinde Mecidiye köyü sahilinde meydana gelen trafik kazasında, Öner Karapınar'ın yönetimindeki 22 FB 651 plakalı otomobil, Tuz Gölü Taşkın Koruma Tesisi'ni geçtikten sonra karşı yönden gelen Ö.K. idaresindeki 34 AVC 646 plakalı otomobil ile çarpıştı. Detaylar haberimizde!

Sabah saatlerinde Mecidiye köyü sahilinde meydana gelen trafik kazasında, Öner Karapınar’ın yönetimindeki 22 FB 651 plakalı otomobil, Tuz Gölü Taşkın Koruma Tesisi’ni geçtikten sonra karşı yönden gelen Ö.K. idaresindeki 34 AVC 646 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada, Öner Karapınar ile yanındaki arkadaşı Sami Sazlı araçta sıkışarak ağır yaralandı. Olayın ihbar edilmesi üzerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar, ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen Öner Karapınar ve Sami Sazlı hayatlarını kaybetti. Kazaya karışan diğer sürücü Ö.K. ise gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Dilan Polat ve Ailesi Kara Para Aklama Suçlamasıyla Tutuklandı, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne Sevk Edildi

Sıradaki haber:

Dilan Polat ve Ailesi Kara Para Aklama Suçlamasıyla Tutuklandı, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne Sevk Edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.