h Dolar 34,2769 % -0.02
h Euro 37,1012 % -0.02
h Sterlin 44,3481 % 0.01
h Altın (Gr) 2.992,76 %0,01
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Melih’in Hayali Gerçek Oldu: Başarılı Girişimcinin İçindeki Tutku Gerçeğe Dönüştü

Melih’in Hayali Gerçek Oldu: Başarılı Girişimcinin İçindeki Tutku Gerçeğe Dönüştü

Bursa'nın Gemlik ilçesindeki bir özel eğitim okulunda okuyan Melih, polis olma hayalini gerçekleştirdi. Okul müdürü, durumu Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ileterek yardım istedi. İlçe Emniyet Müdürü Ufuk Akan, yunus timlerini okula yönlendirdi. Yunus timlerini gören Melih, onlarla birlikte kask takıp telsiz kullandı. Küçük Melih, hayalini gerçekleştiren polislere teşekkür etti.

Bursa’nın Gemlik ilçesinde özel eğitim gören küçük Melih, hayalini gerçekleştiren Yunus timleri sayesinde mutluluğa kavuştu. Polis olmayı çok isteyen Melih, bu hayalini öğretmenlerine ve okul müdürüne söyledi. Okul müdürü, Melih’in bu isteğini yerine getirmek için Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ile iletişime geçti. İlçe Emniyet Müdürü Ufuk Akan, duyduğu bu güzel haberi hemen değerlendirerek yunus timlerini okula gönderdi. Melih, yunus timlerini görünce sevinçle yanlarına gitti, kask taktı ve eline telsiz aldı. Küçük çocuk, hayalini gerçekleştiren yunus timlerine teşekkür etti. Gerçekleşen bu sürpriz, Melih’in yüzünde unutulmaz bir gülümseme bıraktı.

Dur ihtarına ateşle karşılık veren firari hükümlü yakalandı

Sıradaki haber:

Dur ihtarına ateşle karşılık veren firari hükümlü yakalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.