h Dolar 34,1786 % 0.09
h Euro 38,2062 % 0.09
h Sterlin 45,7629 % -0.18
h Altın (Gr) 2.905,81 %-0,93
h BIST100 9.777,46 %-0,53
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Merdiven boşluğunda mahsur kalan kedi, kahramanlar tarafından kurtarıldı

Merdiven boşluğunda mahsur kalan kedi, kahramanlar tarafından kurtarıldı

Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gupsi bölgesinde gece yarısı merdiven boşluğuna düşen bir kediye müdahale etti. Kedi akciğer kanaması geçirdiği için belediye kliniğine getirildi ve durumu kontrol altına alındı. Ekipler, kedinin hayati riskinin devam ettiğini ve gözlem altında tutulacağını açıkladı.

Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, gece saatlerinde merdiven boşluğuna düşen bir kediye yardım etti. Gupsi bölgesinde, bir kedinin akşam saatlerinde 6 metrelik merdiven boşluğuna düştüğü ihbarı alındı. Veteriner ekipleri hemen olay yerine hareket etti. Kedi, belediye kliniğine götürüldü. Muayenesinde akciğer kanaması tespit edilen kedi, yakından izlenmesi gereken bir durum olduğu için müşahede altına alındı. Ekipler, kedinin hayati tehlikesinin devam ettiğini ve müşahede altında tutulacağını belirtti.

Burdur’da seyir halindeki tır alev alev yanarak kullanılamaz hale geldi

Sıradaki haber:

Burdur’da seyir halindeki tır alev alev yanarak kullanılamaz hale geldi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.