h Dolar 34,1135 % 0.03
h Euro 37,9381 % 0.03
h Sterlin 45,0743 % -0.1
h Altın (Gr) 2.797,46 %-0,18
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Mersin’de bir evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

Mersin’de bir evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

Mersin Toroslar ilçesindeki bir binanın ikinci katındaki dairede çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında dumandan etkilenen 2 kişiye sağlık ekipleri müdahale etti. Maddi zararın olduğu yangıyla ilgili inceleme devam ediyor.

Mersin’de bir binanın ikinci katındaki dairede çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından başarılı bir şekilde söndürüldü. Olayda dumandan etkilenen 2 kişi ise sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.

Olay, Merkez Toroslar ilçesine bağlı Akbelen Mahallesi 84046 sokakta bulunan 3 katlı bir binanın ikinci katındaki dairede gerçekleşti. Bina sakinlerinin dumanları fark etmesi üzerine durum hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangına müdahale etti ve kısa sürede yangını kontrol altına aldı. Yangında evde bulunan 2 kişi ise dumandan etkilendi ve sağlık ekipleri tarafından ambulansta müdahale edildi.

Yangın sonucunda maddi hasar meydana geldi. Yetkililer olayla ilgili inceleme çalışmalarını sürdürüyor.

Bingöl Valisi Usta, gazetecilerle bir araya gelerek önemli toplantılar yaptı

Sıradaki haber:

Bingöl Valisi Usta, gazetecilerle bir araya gelerek önemli toplantılar yaptı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.